arrow_back
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Assembly: A voice that does not mask by The Post Collective

The Post Collective is een autonoom platform voor co-creatie, co-educatie en cultureel activisme, opgericht door mensen die door hun wettelijke status andere middelen en een andere toegang tot artistieke productie en educatie hebben. Ze willen persoonlijke en collectieve verhalen delen die afkomstig zijn uit onze ervaringen binnen verschillende sociale en politieke systemen en het landschap van de kunstinstellingen.

Hun ervaring, verhalen en voortdurende reflecties zijn geformaliseerd in een werkdocument: Paperless Art Alliance Contract (PAACT), een reeks wederzijds overeengekomen voorwaarden vanwaaruit ze binnen en buiten het collectief willen werken. Als onderdeel van hun residentie in BBOT in Brussel tijdens het seizoen 2023-2024, nodigden ze publiek uit om PAACT samen met hen verder te ontwikkelen: ze zullen het gesprek in de vorm van een publieke bijeenkomst voortzetten in La Loge. Ze nodigen je uit om een gedeelde ruimte te betreden en bij te dragen aan hun reflectie door die van jou met hen te delen.

De werkgroep van The Post Collective bestaat uit: Taziri Al Omrani, Fareed Aziz, Marcus Bergner, Maarten De Vrieze, Firewyni Getahun, Sawsan Maher, Hanan Maher, Mirra Markhaëva, Golnesa Rezanezhad, Lázara Rosell Albaer, Elli Vassalou en Souheila Yildiz.

Praktische informatie
Duur: circa 2 uur
Taal: Engels
Deelname na inschrijving

Fotos : Camille Pouvreau